Over ons

Geschiedenis
In 1977 werd Beuker Kunststoffen BV opgericht in Zaandam. Inmiddels bedienen wij al bijna 40 jaar onze relaties in Nederland. Na zeven succesvolle jaren werd er in 1984 een productiefaciliteit geopend in Amsterdam. In 1998 is deze faciliteit verhuisd naar Opmeer om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. In 1993 werd in Groningen een vestiging opgestart en tien jaar later werd een vestiging geopend in Heerlen. Beuker Kunststoffen Heerlen is in 2007 verhuisd naar een grotere vestiging.

Vandaag de dag leveren wij vanuit vier vestigingen in Nederland, maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels.

Daarbij zien wij het als een uitdaging om vragen vanuit ieder marktsegment te beantwoorden met een passende oplossing c.q. innovatie.

Werkwijze
Beuker streeft er naar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Het gebruik van deze – gerecyclede en recyclebare – materialen zorgt er voor dat de producten van Beuker Kunststoffen milieuvriendelijk en verantwoord zijn.

De probleemoplossende denkwijze binnen ons bedrijf zorgt er voor dat het brede en gevarieerde assortiment volledig benut wordt. Daarnaast vindt u bij Beuker Special Projects BV (Opmeer) ontwerp, engineering en productie onder één dak.

Groei en vooruitgang
Na veertig jaar is Beuker kunststof leidingsystemen uitgegroeid tot een innoverend bedrijf met 45 medewerkers. Sinds kort zijn wij onderdeel van Bouw & Infra Vermeulen.

Krachtig in kunststof
Beuker kunststof leidingsystemen levert sinds haar oprichting een totaalpakket, variërend van standaard plank-artikelen tot speciale oplossingen op maat. De standaard artikelen worden gecombineerd met specialties en maatwerk in kunststof en vormen zo een compleet systeem.

Wij vinden onze voldoening in technisch uitdagende projecten waarvoor veel denk- en rekenwerk nodig is.
“Innovatie is het sleutelwoord bij Beuker Kunststoffen, wij zijn continu bezig onze diensten en producten te verbeteren en deze zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze relaties.”.
De grootste kracht van onze onderneming is flexibiliteit, service en kennis van zaken.

Karakter
Tot slot vindt u hier een aantal karaktereigenschappen van Beuker kunststof leidingsystemen:
-Innovatief
-Altijd in ontwikkeling
-Denken in oplossingen
-Streven naar een totaalpakket voor de klant, we kennen geen nee.


BEUKER KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN – UW PARTNER VOOR PASSENDE OPLOSSINGEN.

Image

Back to Top