Certificering

Beuker is uw betrouwbare partner voor passende oplossingen, wij staan voor kunststof kwaliteit! Hier vindt u informatie over onze certificeringen en keurmerken.

ISO 9001

Beuker Kunststoffen is sinds 1998 ISO-9001 gecertificeerd. Voor u als klant betekent dit dat u te maken heeft met een organisatie die constant nadenkt en waakt over haar eigen kwaliteitssysteem, en dit systeem gebruikt als een instrument tot continue verbetering.

 

VCA*

Als VCA gecertificeerd bedrijf werkt Beuker Kunststoffen met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Voor u als opdrachtgevers betekent dit dat werkzaamheden zorgvuldig en veilig worden uitgevoerd.

VCA certificaat Beuker SP BV

VCA-certificaat-klein

DVS 2212-1

Beuker Kunststoffen is in het bezit van een DVS-certificaat. Onze lassers zijn gecertificeerd voor PP en PE-HD spiegellassen, PP en PE-HD extrusielassen en PP draadlassen. Tevens is onze montageploeg als enige in Nederland ook TÜV gecertificeerd voor het lassen van wikkelbuis t/m DN 2400 mm!

DVS certificaat Beuker SP BV

Image

Polyplast

Beuker Kunststoffen is lid van de branchevereniging voor bewerkers van kunststoffen Polyplast. Polyplast heeft als doel om de toepassing van technische kunststoffen te bevorderen. Daarnaast stelt Polyplast zich ten doel om de samenwerking tussen de leden te bevorderen en de gezamenlijke belangen van de leden te behartigen.

Polyplast certificaat Beuker SP BV

Polyplast-certificaat-klein

KOMO-certificering


Om kwaliteit te kunnen waarborgen en de eindverbruiker de garantie te geven op een goede en functionele inspectieput, met een levensverwachting van 100 jaar, hebben we in 1996 het initiatief genomen om een BRL op te stellen. Uiteindelijk is in 2006 samen met de drie andere Nederlandse producenten van kwaliteitsputten op basis van de Europese norm, een Nederlandse BRL opgesteld en zijn we het certificeringproces gestart. Inmiddels dragen onze EUROchamber® inspectieputten het KOMO®-keur, zodat we u als eindegebruiker  de zekerheid en betrouwbaarheid kunnen garranderen, die van een kwaliteits inspectieput verwacht mag worden.

KOMO Certificaat “Kunststof putten voor rioolstelsels” Beuker SP BV

KOMO-certificaat-klein
Back to Top